zpět

Osobní údaje

Provozovatel služby dejmidarek.cz, společnost Dej mi dárek s.r.o. se sídlem V Horkách 1432/22, Nusle, 140 00 Praha 4, identifikační číslo: 10849513, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 295167 (dále jen „správce“) uchovává a zpracovává osobní údaje nezbytné pro poskytování služby.

Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování V Horkách 1432/22, Nusle, 140 00 Praha 4, e-mail info@dejmidarek.cz. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti zneužití. Tato data uchováváme na serverech renomovaného poskytovatele, takže by nemělo dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou. Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu, jsou důvěrné a neposkytneme je třetím stranám mimo níže zmíněné zpracovatele. Osobní údaje budou použity jen pro poskytování služby Dej mi dárek, případně k vlastním marketingovým aktivitám.

Informace, které o vás získáváme, a způsob jejich použití

1. Registrační údaje

Při registraci na Dej mi dárek je třeba uvést informace jako jsou vaše jméno, e-mailová adresa, datum narození a pohlaví.

  1. Jméno a příjmení (popřípadě přezdívka nebo prostřední jméno) - veřejné údaje
  2. Datum narození - datum narozenin (bez uvedení roku narození) mohou vidět jen vaši přátelé, tedy uživatelé, které sami potvrdíte. Váš věk se na Dej mi dárek nedozví nikdo.
  3. E-mailová adresa - soukromý údaj, který nezveřejňujeme. Vyjímkou jsou dva omezené způsoby, jak může jiný uživatel vidět váš e-mail:
    a) bude příjemcem zprávy, kterému pošlete pozvánku na službu Dej mi dárek
    b) uživatel, který vás bude vyhledávat podle e-mailové adresy (nicméně takový uživatel ho již zná).
  4. Váš obrázek – zobrazuje se veřejně
  5. Pohlaví – neveřejný údaj

2. Informace, které se rozhodnete sdílet

Mezi vaše informace patří také ty, které se rozhodnete na Dej mi dárek sdílet, například:

  1. Vaše přání, stejně jako jejich popis a odkazy mohou vidět lidé podle toho, jak seznam přání nastavíte – může být veřejný, dostupný jen pro přátele a nebo úplně soukromý, takový vidíte jen vy sami.
  2. Komentáře, které přidáte k dárku pro některého ze svých přátel, jsou veřejné informace. Nicméně pokud se sami nepodepíšete, je takový komentář anonymní.
  3. Přidání uživatele do seznamu vašich přátel stejně jako samotný seznam je veřejná informace.
  4. Seznam vašich kontaktů z jiných sociálních platforem (například z Facebooku) považujeme za soukromou informaci a zobrazit jej nebo pracovat s ním můžete pouze vy. Vaše identita z jiných sociálních sítí je taky neveřejná.

3. Informace, které se rozhodnete sdílet na sociálních sítích

V rámci služby Dej mi dárek máte možnost (nikoliv povinnost) sdílet některé informace i na Facebook. Tyto informace se pak stávají veřejně dostupnými. Může jít například o následující situace:

  1. Své přání můžete sdílet na Facebooku. Název takového přání společně s popisem, případně obrázkem, se pak zobrazí na vašem Facebook profilu.
  2. Pokud se rozhodnete sledovat profily Dej mi dárek na sociálních sítích (např. Facebook, Instagram), jedná se také o veřejně dostupnou informaci.

4. Další informace, které o vás získáváme

Další informace, které o vás získáváme, se týkají hlavně vaší aktivity v rámci služby Dej mi dárek. Tyto informace používáme výhradně k zdokonalení našich služeb a ke řízení komunikace mezi námi a vámi (například ve chvíli, kdy byste měli mnoho přátel, ale žádné vyplněné přání, můžeme vám poslat zprávu, jak na to). Tyto informace neposkytujeme třetím stranám.

5. Smazání dat

V případě, že chcete, abychom vymazali váš účet včetně všech uložených osobních dat, kontaktujte nás na podpora@dejmidarek.cz

Účel zpracování osobních údajů

Účelem zpracování vašich osobních údajů je poskytování služby Dej mi dárek – zejména tedy vedení seznamů přání a poskytování inspirace na dárky. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu existence vašeho uživatelského účtu. Svůj účet můžete kdykoli zrušit.

Další příjemci osobních údajů

Dalšími příjemci vašich osobních údajů mohou být společnosti a jiné osoby podílející se na technickém zázemí služby a dalších úkonech spojených s poskytováním služby:

  • Jiří Blažek, CZ75537656
  • Facebook Ireland Limited, IE9692928F
  • Google Ireland Limited, IE6388047V
  • UAB “MailerLite”, LT100007448516

Správce nemá v úmyslu předat vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.


Soubory cookies

Naše stránky používají tzv. cookies (malé textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači, telefonu nebo jiném zařízení, přes které navštěvujete naše stránky), aby se zajistila základní funkčnost webových stránek (například abyste zůstali přihlášeni) a také aby naše nabídka byla pro vás relevantní a zajímavá. Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Podle cookies vás však nedokážeme nijak identifikovat. Používání souborů cookie lze nastavit pomocí internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá ve výchozím nastavení, můžete je ale pomocí webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Vaše práva

Vezměte, prosíme, na vědomí, že za podmínek stanovených v nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás přenesení těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Nemáte povinnost nám své osobní údaje poskytnout. Poskytnutí vašich osobních údajů je však nutným požadavkem pro registraci a bez poskytnutí vašich osobních údajů není možné službu Dej mi dárek v plném rozsahu využívat.

Poslední aktualizace: 16. 10. 2021


zpět

DEJ MI DÁREK © 2013-2022     |  O nás   |  Podmínky použití   |  Kontakt   |